maandag 14 december 2009

Deelgenomen aan Spinnevoeten in 't Veen (Event Cache)


Datum 12-12-2009 Log #625

Eindelijk is het dan zover, we gaan naar het event waar we al heel lang naar uit hadden gekeken. Goed gingen voorbereid op pad; eten, drinken, berenburg en een stempelkussen.

We waren volgens afspraak om half zes al aanwezig omdat we nog een “rekwisiet“ moesten inleveren. Alina moest daar acteren als een zuster van het klooster Claerwater (visit link) .

Nog net op tijd zetten we de auto aan de kant van het pad, verderop was het wel heel erg blubberig. Als waarschuwing werd er verlichting neergezet, zodat je niet verder reed en vast kwam te zitten. Had de organisatie de log van De Roode Lantaarn gelezen bij 666?

Als eerste de 2 grote TB’s ingeleverd. Gelukkig daar zijn we van “verlost”. Zoals ik heb gelezen zijn ze meegenomen door respectievelijk Tinkerteam en Team Professor X.

De kraam en omgeving was zeer toepasselijk ingericht en ik zag al veel bekende en toepasselijk uitgedoste bekenden.

Volgens de nieuws brief vormden wij het eerst vertrekkende team met de mooie naam Scary Red Eyes. De groep bestaat uit Tinkerteam, de Roode Lantaarn, MARKeerpunt, Kladdegat en De Roode Loper.

Iedereen heeft het uitgereikte cacheboekje (heel leuk initiatief, zag er mooi uit) doorgelezen. Hierin stond de uitleg en was er ruimte voor het plaatsen van een stempeltje en voor aantekeningen bij de aanwijzingen. Kladdegat had met behulp van zijn Ipod al snel de hint gedecrypt.

Dan wordt er omgeroepen: Scary Red Eyes, nog 5 minuten, jullie mogen vertrekken wanneer de bel wordt geluid. De adrenaline begint door de aderen te stromen.

We horen de bel en vertrekken. Lees onze avonturen verder bij de logs van deze caches. (visit link) (visit link) (visit link)

Na terugkomst meteen de vraag van de organisatie: … en hoe vonden jullie het? Nou in één woord GEWELDIG. Uit wat we (onderweg) gezien hebben blijkt er ontzettend veel tijd, geld en creativiteit in is zijn gestoken. Ik zal het dan ook waarderen met een Geo d’Or en 5 sterren van Gcvote.

De soep was lekker warm en er was keuze: kippensoep, tomatensoep en groentesoep. Ik heb de laatste genomen en die was erg lekker. Ook nog een spinnetje gekregen met een kerstgroet en een nieuwjaarswens.

Na nog wat nakletsen en schik hebben om de avonturen van de andere teams zijn we moe maar zeer voldaan naar huis gegaan.