zondag 5 juni 2011

Gevonden Opkikkertje








Datum 4-6-2011 Log #874

Een tijdje geleden was Jeebeevee bij ons op bezoek en vroeg of wij ook meegingen om te cachen in de Weerribben met een kano. Het was snel beslist dat we meegingen.

Vandaag hebben we Kladdegat, Jeebeevee en 100ProcentJan meegenomen naar de afgesproken plek. De kano’s waren al ter plekke. We gaan lekker met de kano en niet zoals andere watjes met een electro-boot. Eerst maar eens kennis gemaakt met Spoorwegovergang en OpaenOmaS. Daarna kwamen ook de andere cachers aan in willekeurige volgorde. Travel Wolf, Walking Spirit, Ami2CV, AmiJr, Team Repmeer en jljvdm. Helaas had Phao zich verslapen. Hij kon kiezen er achter aan zwemmen of niet mee gaan.

Na een spoedcursus “hoe neem ik een bocht waar het moet” verzorgd door Spoorwegovergang gingen we op pad. Kladdegat kreeg nog een spoedcursus sturen verzorgd door OpaS en daar na voeren we weg als volleerde kanoërs. Wij hadden een uitstekend stuurman. OpaS nog bedankt voor het sturen.

Trouwens is het wel leuk dat je door het cachen oude bekenden tegenkomt uit de tijd dat ik nog woonde in De Ruyterstraat in Zwolle.

De 1e cache voor vandaag was deze “mysterie”, waar we meteen onze 1e pauze hebben gehouden en de innerlijke mens van brandstof hebben voorzien. Het kost toch wel aardig wat energie als je vaart op ellebogenstoom.

De cache was snel gevonden en onze namen stonden al snel op de logrol. Hier ook wat gegeten en gedronken.