maandag 20 juni 2011

Gevonden Die Grauen Wölfe










Datum 18-6-2011 Tijd 13.20 Log #880

Op de planning staat vandaag tijdens het MZLE het cachen in Schoonhoven. Zijn hier al eerder geweest en we vinden het een mooie stad. Samen met Kladdegat, de Roode Lantaarn, de Roode Muts, MARKeerpunt, Miss Fleur, Miss Jill, Big Jaap en cachehond Kwiebus komen we aan bij de parkeerplaats bij de veerpont. Er breekt een verschrikkelijke regenbui los en we schuilen eerst onder een boom en later onder de poort.

Het klaart even op en we besluiten te gaan lopen. Het begint wederom te hozen en we duiken de eerste de beste kroeg in, waar we ons opwarmen met koffie en warme chocolademelk met slagroom.

Na rijp beraad besluiten we alleen Die Grauen Wölfe te doen. In de oplossing van de puzzel is heel veel tijd gestoken, het werd bijna een obsessie. Zelfs de Roode Lantaarn is onder de indruk van de uitwerking.

Ondanks de regen zijn we stug doorgegaan. Onderweg komen we bij “De Duitser” langs, waar al druk gezocht. Die cachers een beetje op weg geholpen en de Roode lantaarn kon deze ook mooi ff loggen.

Bij de cache aangekomen was het Miss Jill die het hulpstuk vond en Miss Fleur vond de aansluiting en heeft de cache naar boven gehaald. Omdat het er net was, mocht het terrein wel een sterretje omhoog vanwege de gladdigheid.

We hebben met z’n allen verbaasd staan kijken naar deze prachtige, unieke cachebehuizing.

Op de terugweg naar de auto hebben we nog een mooie (droge) wandeling gemaakt langs de gracht van mooi Schoonhoven en zijn nog even heen en weer geweest met de veerpont.

Vandaag dus maar 1 puntje gescoord, maar wat voor een punt, een hele mooie. Ben dan ook heel erg blij dat we geen puntjesjagers zijn, maar gaan voor kwaliteit.