zondag 5 juni 2011

Gevonden De Weerribben








Datum 4-6-2011 Log #875

Een tijdje geleden was Jeebeevee bij ons op bezoek en vroeg of wij ook meegingen om te cachen in de Weerribben met een kano. Het was snel beslist dat we meegingen.

Vandaag hebben we Kladdegat, Jeebeevee en 100ProcentJan meegenomen naar de afgesproken plek. De kano’s waren al ter plekke. We gaan lekker met de kano en niet zoals andere watjes met een electro-boot. Eerst maar eens kennis gemaakt met Spoorwegovergang en OpaenOmaS. Daarna kwamen ook de andere cachers aan in willekeurige volgorde. Travel Wolf, Walking Spirit, Ami2CV, AmiJr, Team Repmeer en jljvdm. Helaas had Phao zich verslapen. Hij kon kiezen er achter aan zwemmen of niet mee gaan.

Na een spoedcursus “hoe neem ik een bocht waar het moet” verzorgd door Spoorwegovergang gingen we op pad. Kladdegat kreeg nog een spoedcursus sturen verzorgd door OpaS en daar na voeren we weg als volleerde kanoërs. Wij hadden een uitstekend stuurman. OpaS nog bedankt voor het sturen.

We hadden gezien dat je deze cache kon gebruiken als verlengstuk van Overdrijven. We hebben dus een extra rondje gemaakt en dat was geen straf met het mooie weer.

De cache werd snel gespot en door mevr. DRL met enige moeite uit het water gevist. Zoals meerderen al hebben gemeld was het logboek kleddernat. We hebben onze namen maar op een droog stukje papier geschreven en bij de cache in gedaan. Het zou fijn zijn als de CO dit zou willen aanpassen.

Het was een mooie route door een prachtig stuk natuur, waar we trots op kunnen zijn in Nederland.