maandag 20 juni 2011

Deelgenomen aan MZLE2011 Asterix en Obelix, en de GeoGalliërs










Datum 18-6-2011 Log #879

Gelukkig waren we op tijd met het aanmelden voor dit grandioze event. Helaas de laatste keer, maar dat maakt het extra bijzonder om er bij te zijn.

De weersvooruitzichten waren niet geweldig, maar vol goede moed reden we richting Lopix. Een parkeerplaats was snel gevonden aan de weg bij de Romeinse strijdwagens. Door een winderig landschap liepen we richting het Gallische dorp, waar we onze denarius ontvingen om toverdrank, menhirburgers en gallieballen te kunnen kopen.

Nadat we onze koffie (met koek) hadden gehaald hebben we eerst maar een beschut plekje (beschermd tegen wind en regen) opgezocht. Vele bekende gezichten hebben we gezien en vele handen geschud.

Wat later kwam ook de Roode Lantaarn aan in de nieuwe samenstelling. Hij heeft het team versterkt met de Roode Muts, Miss Fleur, Miss Jill, Big Jaap en cachehond Kwiebus. Natuurlijk was ook MARKeerpunt meegekomen.

Na nog een kop koffie, andere lekkernijen en veel (bij)gepraat besluiten ze om met ons richting Schoonhoven te gaan om daar een stadscache en Grauen Wölfe te doen.

Na terugkomst van het cachen in Schoonhoven wordt de innerlijke mens versterkt waar het nodig is. Vóór 18.00 uur zijn we weggegaan , omdat we nog naar een Sara-verjaardag toe moesten, waar een overheerlijk warm- en koud buffet op ons stond te wachten.

Het was wederom een super geslaagd event, waar menige organisatie een puntje aan kan zuigen. Helaas dus niet tot volgend jaar, maar dank voor de vele MZLE’s die we mochten meemaken.