zaterdag 24 april 2010

Gevonden B&B


Datum 23-4-2010 Tijd 17.05 Log #660

Vandaag was de dag dat ook ik (mevr. De Roode Loper is nog niet mobiel genoeg) de hand mocht schudden van Wilde Bill en zijn bruid mocht zoenen om ze te feliciteren met hun huwelijk. Ze hadden mooi weer uitgezocht, zodat we lekker op het terras konden plaatsnemen.

Eerst maar eens naar het lekkere taartenbuffet een lekker puntje pakken en meteen een bakkie koffie er bij nemen. De familie (o.a. team Casco en Team Professor X) feliciteren en weer wat bij kletsen. Natuurlijk waren er ook een aantal andere cachers aanwezig. Iets voor 5 uur wordt er wat zenuwachtig gedaan en komt er een Oregon te voorschijn. Klokslag 5 uur wordt Wilde Bill de Oregon in de handen geduwd en gaat-ie op weg om een FTF te scoren. Schoonzoon Erix is eigenlijk al een oude stomp en noemt het nog steeds een “ontmaagding” (heel toepasselijk bij de gelegenheid). Alle andere aanwezige cachers, behalve Kladdegat en MARKeerpunt lopen vrolijk mee in een soort GEOpolonaise.

Natuurlijk vond Wilde Bill als eerste de cache en mocht (na gisteren) wederom goud scoren. De andere prijzen gingen naar team Casco en team Professor X. De Roode Loper stond ook al snel genoteerd op de logrol. Later gingen Kladdegat en MARKeerpunt ook nog loggen.

Wij hebben Wilde Bill een tijdje geleden leren kennen en is ook menigmaal bij ons op visite geweest, rode wijn gedronken, koffie gedronken, rode wijn gedronken, eten, rode wijn gedronken. De laatste tijd is het er niet meer van gekomen en ik begrijp het nu ook helemaal.

Mevrouw De Roode Loper hoopt dat je toch snel weer eens langskomt met Barbara natuurlijk.

Bill en Barbara wensen we vanuit ‘Attem veel geluk toe met hun huwelijk en dat dat maar net zo voorspoedig mag gaan als je cache-carriere en dat het huwelijk de zelfde hoge kwaliteit heeft als je caches.