donderdag 12 juli 2007

Gevonden Hulsterplas

Log #123 4-6-2007 15.15 uur

In de tijd dat het (voor ons) geen goed cacheweer was heeft Alina deze puzzel opgelost. Het is een beetje gegroeid dat Alina de puzzeltaken heeft en de administratie in het veld doet.

Tijdens A.A.P. en op het forum veel gehoord en gelezen over deze cache. Hij is door Smeule jr. knap in elkaar gezet. Nooit geweten dat hier zo'n mooi "park" ligt. De waypoints waren goed verzorgd. De jongens (Peter en Koen) maakten er een soort wedstrijd van wie het wp als eerste vond, nadat ze bij WP1 in de gaten kregen wat er eigenlijk gezocht moest worden. WP4 was de lastigste in de serie van 6. Het eindcoördinaat was snel berekend. Tijdens ons zoeken naar de micro kwam een nieuwsgierige bewoner van het dichtsbijstaande huis toch eens vragen wat iedereen de laatste weken in het bosje aan het zoeken was en ook waarom. Hij wist wel waar die lag en zei dat Alina heel "warm" was. Toen was de cache snel gevonden door #enk. De cache zou bijna een "plop" geluid maken. De beste man heeft van ons een spoedcursus geocachen gekregen.

Complimenten voor de verstopmethode. Jammer dat er aan het eind van zo'n multi een micro ligt, maar wij begrijpen dat het niet anders kan. Om de volgende cacher toch een beetje tegemoet te komen hebben we er toch een goodie ingedaan.