donderdag 12 juli 2007

Gevonden De Dedemsvaart 11 – Dedemsvaar


17-5-2007 16:00 uur Log #160

Leen je een boek uit over de geschiedenis van De Dedemsvaart en wat krijg je er voor terug? Een mooie serie caches .

Vandaag dan maar op pad om te kijken of we ze alle 18 in één dag kunnen doen. De makers zelf zijn ook mee om cachecontrole te doen en stickertjes te vervangen.

Na de deceptie van de coca-cache CONCORDIA tijdens het GME2007 vol spanning uitgekeken om eens een ECHTE coca-cache te doen. Ik had al foto's gezien van mensen die buiten aan de brug hingen en bijna de Dedemsvaart gingen testen op natheid, maar dat viel allemaal mee. Er waren ook voetbaldames uit Wageningen bezig deze cache te doen, we zouden ze nog enkele keren terug zien. Aangezien er geen 2e team was hebben we ons team opgesplitst, #enk was X en @lina en Peter waren Y. Sommige punten waren heel gemakkelijk, andere weer moeilijk (of niet Ger@ld). Spiegeltje?, gewoon de scheerspiegel meegenomen. Je weet dan zeker dat je opvalt in de winkelstraat van Dedemsvaart. @lina had een kleiner formaat spiegeltje en viel minder op. Toen #enk een beetje lang aan het zoeken was, heeft Y een lekker ijsje verorberd. X heeft nog steeds een ijsje te goed!

Tijdens het nemen van een foto verschijnt er plotseling een bekend gezicht in de lens van mijn toestel. Het is Annegie, mijn collega uit Zwolle die een fietstocht maakt op deze mooie dag. Ze had ons ook al gezien in Balkbrug.

De cache was snel gevonden. Ter afwisseling een ammobox i.p.v. een kokertje.

Deze coca-cache zat dus goed in elkaar, hulde!