dinsdag 3 november 2009

Gevonden Oesters & Parels


Datum 3-11-2009 Tijd 15.45 Log #615 BLIK

Vanmorgen de notification (hij doet ’t weer) gezien van deze nieuwe cache. Het kwartje viel niet meteen, dus eerst naar een cursus in Zwolle. De cursus was eerder afgelopen dan verwacht (snelle leerling), dus thuis de cachebeschrijving er eens bij gepakt en het was in één keer kraakhelder wat de bedoeling was. Deze manier van puzzelen al eens eerder bij de hand gehad, net als het vervolg. Toen wij van huis weggingen was er nog niet gelogd en dus wie weet zit er nog wat in voor De Roode Loper en Kladdegat.

Ter plekke aangekomen rent Kladdegat eerst naar een paadje, maar neemt al rennend de juiste weg naar de cache. Rustig naar de cache gelopen waar Kladdegat al loopt te zoeken. Binnen 10 seconden heb ik de cache al in handen. Wat een mooi stukje huisvlijt deze cachebehuizing, nog nooit eerder zoiets gezien. Ook het plekje is zeker de moeite waard. Bij de parkeerplek bandensporen gezien, die volgens mij van Smeule moeten zijn.

De 1e naam op de logrol (Tilly1808) is niet te lezen, dus eigenlijk heb ik brons ;-). Onze naam staat op nummertje vier, dus toch nog blik.

We zijn in ieder geval 1ste en 2de van de goede kant van de IJssel.