zaterdag 31 oktober 2009

Deelgenomen aan Eerste Stammtisch Event Steenwijk


Datum 30-10-2009 Log #610

We hadden ons in juni al opgegeven voor dit event. De eerste reden is dat we gek zijn op stammtisch-events en de tweede reden is dat we hier al een keer eerder waren geweest aan het eind van een CITO-event.

De locatie is uitermate geschikt voor een stammtisch en het is ook een prachtig historisch pand. De bewegwijzering was prima aangebracht en boven wachtte Ridder Tiuri ons al op bij het logboek. Natuurlijk kwamen we vele bekenden tegen en er werd dus weer even handen geschud en gezoend. We wisten dat er twee caches online zouden komen en rond een uur of 9 was het dan zover. De goudjagers stoven door Steenwijk heen en ik ging ook maar eens op pad met Tollerteam. Dit groepje groeide nog een beetje en we hebben zo mooi twee caches kunnen scoren. Alina bleef achter en heeft het ook gezellig gehad.

Ook “banneling” Barny was natuurlijk aanwezig en die had Sivota meegenomen. Dat zij er was, was voor mij een grote verrassing. IK heb vaak mail contact met haar gehad en nu een keer “live” ontmoet.

Het was zo half twaalf en de bar ging dicht. De die-hards konden beneden nog verder gaan.

Ridder Tiuri bedankt voor de organisatie en wanneer is de volgende keer?