maandag 5 oktober 2009

Deelgenomen aan Aan de Diepenveense stamtafel


Datum 3-10-2009 Tijd 20.00 Log #572

3-10-2009 Log #572

Op het laatste moment ons opgegeven voor dit event. We hadden een goede reden om hier naar toe te gaan.

Ten eerste was Jo-anne pas jarig geweest en dus een mooie gelegenheid om haar persoonlijk te geofeliciteren.

De tweede reden was de volgende: Een tijdje geleden was er op Twitter een berichtje over bloemen. #enk De Roode Loper was hierover begonnen en kreeg veel reacties van geocachendevrouwelijketwitteraars. Jo-anne gaf daar aan dat ze wel gek is op bloemen. Dus een zijn we op weg gegaan met een mooi boeketje.

Eventjes gezocht naar een geschikte parkeerplaats langs de kant van de weg en op weg naar de blokhut. De kachel werd net aangestoken en die zorgde voor een behaaglijke temperatuur.

Wederom veel bekende gezichten gezien en lekker bij kunnen kletsen.

De koffie was voor gezorgd en Jo-anne had heerlijk cake en kruidkoek gebakken. Voor de rest van het drinken en eten had een ieder zelf gezorgd. Dit zijn dus de events waar we van houden. Je niet verplicht voelen een (nieuwe) cache te doen, maar gewon gezellig bij elkaar zitten.

Toen we naar huis gingen kwamen we nog een kabouter tegen. Zijn paddestoeltje had lekkage en dat moest eerst verholpen worden.

Jo-anne bedankt voor de organisatie. We zijn de (kleine) donatie vergeten, maar dat zullen we op de één of andere manier nog wel goed maken. Volgende keer 2 x een donatie.