zaterdag 8 juni 2013

Gevonden [OPE2] Historisch Hoogeveen



 Datum 8-6-13 Tijd 15.20 Log 1192

Na de BBQ besluiten één Zwiepjes, één The Sweeties en één De Roode Loper deze stadscache te gaan doen. Als CO van een stadscache wil je ook andere oude plaatsen bezoeken.

Met mevrouw Zwiepjes achter het stuur en mevrouw Sweeties als navigator (die kant, of die kant op) komen we bij de parkeerplaats voor deze cache.

We komen langs interessante panden, winkels, kerken en meer van dat soort dingen. Mevrouw Zwiepjes hield de administratie prima bij.

Tijdens deze multi kwamen we ook over de markt waar een opticienketen (Spekzefers) een stand had. Er werd een mooie gratis brillenkoker gescoord.

Na het berekenen door de dames gingen we op pad naar de eindcaches. Één van de dames had zich prima voorbereid (teenslippers) om de bushbush in te gaan (dus niet). De andere dame heeft het geprobeerd, maar gaf het na enkele meters ook op. Ja, de cache moet gevonden worden en er was al een klein paadje. Even goed om me heen gekeken met de hint in gedachten. Eerst bij de verkeerde … gekeken en enkele stenen om gedraaid. Even verder kijken en héé dat hoort hier niet en de cache was gevonden. Trots de cache meegenomen naar de dames om te loggen, moest wel omdat ik geen pen bij me had ;-). Dan nog een keer de brandnetels trotseren om de cache weer te plaatsen. Wat een schik hebben we hier aan gehad.