zaterdag 8 juni 2013

Deelgenomen aan 't Ogeveins Pullevaorders Event - 2e editie


Datum 8-6-13 Tijd 10.00 Log 1188

Vandaag is het mooi weer en dat komt dus prima uit voor ’t Ogeveins Pullevaorders Event – 2e editie, ook bekend als OPE2.

Mooi op tijd aangekomen en onze “schulden” betaald. Een klein bedrag voor de onkosten die de organisatie moet maken is niet erg.

We kregen ook een “oormerk” waar mee we mee konden doen aan de verloting van 3 BBQ-pakketten. Voor de 2e keer ging deze aan onze neus voorbij. Moeten we volgende keer er weer naar toe .

Na een openingsspeech van Jan werd de 1e envelop met caches uitgedeeld. We kiezen voor het lopen van een multi lekker in de natuur.

Na terugkomst heeft mevr. DRL de worstjes op de BBQ voortreffelijk bereid. Lekker op een broodje, glaasje drinken er bij en genieten in de zon.

Na het uitdelen van de 2e envelop met caches gaan we nog een multi doen, om de dag heerlijk af te sluiten op het eventterrein met een lekker koud biertje.

Organisatie, het was weer prima voor elkaar. We hebben bewust gekozen om maar een paar caches te doen, een event is toch ook om lekker bij te kletsen en gezellig doen! Onze hartelijke dank hier voor en graag tot een volgende keer.