zondag 2 juni 2013

Gevonden Dwaaloog (Nachtcache)

Datum 1-6-2013 Tijd 1.30 Log #1187


Het begon tijdens een chatsessie op Facebook om deze cache te gaan lopen met Reej en Malibri. Later schoven Sproetje74, Jaruti en Jeebeevee aan.

Deze week eerst nog een ophaal- en meerij-schema gemaakt. Vanuit Hattem eerst Jeebeevee oppikken en dan door naar Wezep om Ma van Malibri op te halen. Doorrijden naar carpool Zwolle-Noord waar Li van Malibri al staat te wachten en met twee auto’s doorrijden naar Nieuwleusen om Reej op te halen. Aangekomen op de parkeerplaats van Dwaaloog blijkt dat we er eerder zijn dan de Zwolse girlpower. Kunnen enkelen nog een munzee doen.



Wat na tienen gaan we op pad en spotten al snel de eerste needles. De eerste opdracht is inderdaad een opwarmertje, maar daarna worden ze toch wel wat lastiger. Dit is natuurlijk ook de bedoeling, je moet er wel wat voor doen. Onderweg ook nog een tradi en mysterie meegepakt. Halverwege een pauze gehouden bij een bankje om de innerlijke mens te versterken met drop, koekjes, meloen, kaas, worst, drinken en Mümmelmann.

Het zal wel door de gezelligheid en/of de Mümmelmann komen dat er een wp werd gemist. Een stukje teruglopen, schijnen, zoeken, verder teruglopen en……. Hoe hebben wie die rode kunnen missen. Alles bij elkaar toch zo’n 500 meter te veel gelopen.


Om groundzero te bereiken waren er wat varianten nodig om het juiste coördinaat te vinden. Plotseling: Hier zo!. Toen op zoek naar het hulpmiddel dat na zo’n 5 minuten ook werd gevonden. Het hulpmiddel werd in stelling gebracht, wat een heuse aardverschuiving veroorzaakte. Héél mooi gedaan, sjapoo!.

Ik wil de meelopers en CO’s hartelijk danken voor deze onvergetelijke avond en nacht.