zaterdag 3 maart 2012

Gevonden Strooptchct Rheezerveld





Datum 3-3-2012 16.35Tijd Log #1.000

Een tijd van voorbereiding gaat er aan vooraf voordat je de 1000ste cache gaat doen. Welke wordt het, wanner gaan we die doen. Soms even niet cachen omdat het dan niet uitkomt.

Nu waren we er laatst achtergekomen wie er achter de account waddeneiland schuil gaat. Twee achterneven van ons, wat is het wereldje klein. Over deze cache ook veel leuke dingen gehoord en gezien het aantal Geo’s en favo’s moet het wel goed zijn. Ook de logs spreken boekdelen.

Vandaag is de dag om ons aan te sluiten bij het illustere gezelschap van de kilocachers, ouwe stomp zijn we al.

We kunnen niet in detail treden omdat we dan de spanning er af halen. Bij WP5 wou het niet helemaal lukken, maar daar is de CO van op de hoogte. Bij een ander WP hadden we nog een tip nodig van de CO. Wat stom dat we dat niet zagen. Kladdegat, die mee was, had het wel gezien maar er niet zo snel aan gedacht. Ook een mooie verhaallijn met gelukkig een happy end, anders hadden we de Partij Voor De Dieren hier op afgestuurd.

Zoals in vele logs is te lezen is het meest aparte tot het laatst bewaard. Wat een werk is dat geweest. Toen we bij de cache kwamen waren andere teams aan het loggen. We hebben even gewacht tot ze alles weer opgeborgen hadden, zodat we dit spektakel zelf konden ervaren.

Dit is nu een cache waar het cachen voor is uitgevonden. We hebben vreselijk genoten met dank aan waddeneiland.

Kom je thuis heeft de CO onze cachemobiel nog gediscoverd.