woensdag 6 juli 2011

Gevonden MacGyver - Borderconflict




Datum 2-7-2011 Log #886

In de aanloop naar het Grenzeloos event kregen we deze mysterie voor de kiezen. De beginpuzzel zagen we helemaal niets in en nu nog steeds niet, maar dat zal wel aan ons zelf liggen. In ieder geval wel achter de oplossing gekomen. Toen verder puzzelen en dat viel eigenlijk nog wel mee. Op het event terrein onze oplossing verzilverd in een start coördinaat. Samen met Kladdegat, de Roode Lantaarn, Spoorwegovergang en Teckteam hebben we onze krachten gebundeld om MacGyver te helpen met zijn grensconflict.

De waypoints werden snel gevonden. Miss Fleur en Miss Jill kregen helemaal de smaak te pakken en vonden menig waypoint. Jammer dat er een cacher het verschil niet weet tussen drie AA batterijen en 9 volt. We misten dus een technisch hoogstandje en konden onze MacGyver spullen in de rugzak houden.

Na enkele waypoints was er nog een leuk technisch hoogstandje die we gezamenlijk geklaard hebben.

Op weg naar de cache, kijkend in de GPS, zei Teckteam: da’s een bekend plekje. Achteraf bleek dat ook zo te zijn. Nadat debendevanvier had gelogd, mochten wij onze naam bijschrijven in het logboek. Het bakje stond gewoon op de grond, wat achteraf volgens mij niet de bedoeling was. Er zit wel een heel stuk werk in de techniek die gebruikt is, helaas is die wel kwetsbaar.