dinsdag 24 augustus 2010

Gevonden Coevorden (Wherigo)





Datum 21-8-2010 Tijd 14.10 Log #705

Als we op de parkeerplaats aankomen zien we dat we niet de eersten zijn voor de Wherigo. Rob & Det gaan voor hun 1e Wherigo op pad. Op deze manier willen ze kijken wat zo’n Oregon allemaal kan en krijgen deskundige uitleg van Kladdegat. De lol zat er vanaf het begin al in, maar wat wil je: je gaat op pad met Tinkerteam en Rob & Det (super gezellig.).

Op het plein in het centrum van Coevorden genoten van een lekkere kop koffie met kruidkoek alvorens we weer verder op pad gingen. Er was daar ook een soort kindercache, maar navraag leerde ons dat het iets was van de plaatselijke ondernemers.

In de winkelstraat werd de laatste mode getoond door Henri van Tinkerteam, blauw staat je goed hoor! Het shoppen werd bestraft met extra wachten.

#enk (DRL) kende de route al en wist ook alle vragen al, omdat hij proefloper was. Hij heeft niets verklapt!

Het was wel even schrikken van die foeilelijke nieuwbouw naast het mooie kasteel. Wel welstandscommissie kan dit nu goedkeuren. Stuur ze maar eens naar een opticien voor een nieuwe brilletje!

Langs nog meer mooie en interessante punten komen we bij de cache die zich lastig liet pakken, maar met geduld kom je een heel eind.

Zwiepjes en Kladdegat bedankt!