dinsdag 22 juni 2010

Deelgenomen aan MZLE 2010 Poldermadness

Datum 19-6-2010 Log #684

Vandaag was het voor ons de 2e keer dat we naar het MZLE gaan. Na het succes van vorig jaar hebben we hier maanden naar uitgekeken. Voor Alina was het na haar operatie van 6 april de eerste keer dat ze weer bekende cachegezichten zag.

Voor vandaag hadden we afgesproken om samen met Tollerteam, Snuffels, Rob & Det, Team Kleine en Kladdegat een aantal caches te gaan doen.

Eerst natuurlijk de envelop ophalen en kijken wat er in zit. Natuurlijk de bekende naamkaartjes, maar ook de mooie badges (hartelijk dank). Dan is het tijd voor een kopje koffie en de shop wordt bezocht om de Event-coin te kopen.

Langzaam aan stroomt ons gelegenheidsteam binnen en er worden ook weer vele handen geschud.

Nog een gokje gewaagt bij het ijsblok, maar het weer was mij niet gunstig gezind.

Er bleven veel mensen kijken naar de voetbalwedstrijd op het grote scherm. Het heeft niet aan ons gelegen, maar de wedstrijd was niet al te best.

Daarna nog wat caches gedaan en weer terug om een hapje te eten en klaar te staan voor de avondcache (het hoogtepunt voor ons).

De catering was weer toppie verzorgd. Heerlijke MZLE-burgers en WK-ballen (yummie). Ook de koffie, frisdrank en rosé waren prima, voor hele nette prijzen .

We hebben al menig event bezocht, maar als we moeten kiezen tussen GME en MZLE dan weten we het wel. Laat a.u.b. het event niet groter worden met meerdere deelnemers, wij vinden het zo top!

We willen dan ook de hele organisatie bedanken voor de mooie en fijne dag. Tot ziens en tot volgend jaar. Ben benieuwd wie er als Asterix en Obelix verkleed gaan.