zaterdag 12 juni 2010

Deelgenomen aan GSAK mini-event Zwartsluis / Spelen met Macro's


Datum 11-6-2010 Log #681

Vandaag had TT een black-out. Coördinaat goed ingevoerd, maar we komen uit tussen de weilanden. Even gebeld voor het adres en toen toch goed aangekomen. Ongemerkt voorbij een nieuwe cache gereden en werden ook gebeld door Smeule Jr. met de opmerking: je hebt zilver gemist. Het zei zo, boeit met niet echt bij een traditional. De criteria bij De Roode Loper liggen anders.

Bij de school aangekomen werden we hartelijk ontvangen door Geojuf en Winkock met koffie en een heerlijke twee dagen oude koek J.

Langzamerhand liep het vol en richting aula. De presentatie werd geopend door Smeule Jr., waarna ReeJ de presentatie begon. Hij werd ondersteund door Bbosman en een scherpe Kladdegat.

Er werd veel verteld en goed uitgelegd. We zouden ook nog een paar pdf-jes opgestuurd krijgen om nog eens alles rustig te kunnen lezen. Even afwachten dus.

Na de presentatie nog een paar caches doen met Zeldenrust, LSA en Kladdegat.

Na twee caches vonden we het voldoende en gingen “Back to school” om te kijken of er nog wat te drinken was. Zelfs de chips en nootjes stonden op tafel, prima geregeld door de organisatie.

Rond half twaalf voldaan naar huis gegaan na een geslaagd Event.