woensdag 17 december 2014

Deelgenomen aan Klapperkoez'n (event)

Datum 13-12-2014 Log #1345 16.30

Een tijd geleden waren we al gewaarschuwd om 13-12-2014 vrij te houden. Later verschijnt er op FB de mededeling dat de cache is aangeboden. 24 uur per dag wordt de mail (notify) in de gaten gehouden. Op Twitter de mededeling van de eerste WA. Snel naar de mail gekeken en aanmelden. Dus niet! GC.com was tijdelijk uit de lucht. Stresssssssss. Alles wordt geprobeerd; smartphone, laptop, PC en iPad. Bijna willen we een postduif inzetten. Na een half uur was de wil lattend een feit.

Een helft van De Roode Loper helpt mee in de organisatie en hoe dichter bij de eventdatum, hoe meer piepjes van de appjes van haar smartphone. Ze heeft geen woord los gelaten en zo bleef het voor mij een verrassing wat er komen zou. Er werd wel verzekerd dat ik schrikken zou. Dat is gelukt, maar dat lees je bij de andere log.

Om 2 uur mevrouw DRL afgezet in Zandpol voor een make-over. De heer DRL gaat samen met zoon door naar Meppen om te shoppen (Mümmelmann  etc). Daarna de parkeerplaats gevonden voor het event, maar de aanwijzing over het hoofd gezien. Op de gok de eventlocatie gevonden, waar we door lieftallige heksen werden ontvangen met koffie en ‘bloed’cake.

Dan is het 16.50 en we mogen vertrekken. Hoe het verder ging lees je bij de log van de multi.

Het is 20.15 als we voldaan van onze beproeving weer terug zijn op de eventlocatie. Daar wacht nog een verrassing. Heerlijke soep geserveerd door de vriendelijke heksen. Ook nog iemand uit onze groep geleerd hoe je moet projecteren met je GPS. Natuurlijk wordt er nog nagepraat over de avonturen van vanavond. Team SEZ, wederom sjapoo voor het geweldige event en de supergave multi. Net zoals anderen zeggen: wanneer is de volgende?