dinsdag 12 juni 2012

Gevonden Het Bovenveen

Datum 9-6-2012 Log #1089

Op aanraden van Kladdegat hebben we gekozen voor deze multi en geen puntjes te gaan rapen. Hoogeveen leent zich er wel voor.

Bij de parkeerplaats was het rustig en we gaan op pad na het 1e wp. Wat moeten we verwachten. Op de cachebeschrijving die uitgedeeld werd, stond dat je alleen voor de cache van het pad af mocht. Dit is inmiddels aangepast in de hint. Braaf als we zijn onderzoeken we de bomen vlakbij het pad. Niets kunnen vinden, dat kan toch niet! Enkele honden-uitlaters helpen even mee en zien ook niets.

Dan maar een hulplijntje naar Kladdegat en wat blijkt. Je mag gerust van het pad af. De honden-uitlaters hebben achterop komende cachers hier meteen op geattendeerd.

Het 1e WP was heel mooi en het viel te verwachten dat er nog meer moois aan kwam. WP2 was ook snel gespot. Bij WP3 was het mevr. DRL die al heel snel in de gaten had hoe deze in elkaar stak. Bijzonder mooi gedaan. Het achterop komende team nog even gefopt over de verstopmethode. Dit team loopt sneller dan ons, dus snel laten vooruit lopen. Bij WP4 zagen we ze nog even en zij gingen nog even door naar een tradi. Heerlijk in alle rust doorgelopen over een prachtig smal paadje naar WP5. Dit was toch wel de apotheose van de multi. Wat mooi gedaan. Dacht meteen weer aan een spelletje uit mijn kinderjaren.

De cache hebben we snel gevonden. Door het hoge gras ontstond er een cachepaadje en de cache viel goed op omdat deze niet goed gecamoufleerd was. Wel een poging gedaan omdat beter te doen.