dinsdag 12 juni 2012

Deelgenomen aan 't Ogeveins Pullevoardersevent

Datum 9-6-2012 Log #1087

We hebben ons tijdig opgegeven voor dit event en hebben er veel zin in. Via Wezep, waar we een Kissieszoeker meenamen, op weg richting Hoogeveen. Meestal rijden we er langs op weg naar een event of een dagje shoppen in Meppen.

De locatie is bekend van een stammtisch, maar er stond nu ook een tent bij aangebouwd om de hele horde cachers te herbergen.

Na betaling van een gering bedrag, ontvangen we de koffiebonnen en een melkbriefje. Naam er op zetten en in de melkbus. Later horen we dat het een lot was en voor de trekking waren we net te laat. Misschien hebben we één van de te winnen vleespakketten gemist.

Bakkie koffie drinken en lekker bijpraten met oude bekenden. Onze zoon Kladdegat is al snel vertrokken met andere cachers. Sommige bekenden vonden het vreemd dat hij alleen op pad was, maar wij vinden het prima.

We gaan eerst met Teckteam (Ingrid) op stap om enkele caches te doen. Het aantal founds viel helaas tegen (1 uit 3). Niet goed gezocht en een cache waarschijnlijk niet op de juiste plek.

Na het nuttigen van een heerlijk broodje hamburger gaan we voor een mooie multi. Kladdegat had ons verteld dat het een hele mooie was. Hij loopt al een tijdje mee als cacher (8 jaar) en weet wel wat bijzonder is.

Het Bovenveen was inderdaad een mooie cache, maar er moet toch nog wat op de bqq. De organisatie had op de event pagina enkele supermarkten aangegeven en we kiezen voor de COOP. Hamburgers, frikadellen en curieworsten worden meegenomen.

Na een goede maaltijd afscheid genomen van vele cachers en zijn zelf nog even blijven hangen voor de afterparty die er erg oranje uitzag.

We hebben een heerlijke dag gehad, mede door de goede organisatie van de Hoogeveense Kesjers. Het was top, wat moet ik er nog meer over zeggen zonder in herhaling te vallen. We kijken al weer uit naar volgend jaar.