dinsdag 1 maart 2011

Gevonden Zuurtje's POWERtrail BONUS




Datum 24-2-2011 Log #847

Vandaag samen met MARKeerpunt (zoeker), Kladdegat (zoeker) en de Roode Lantaarn (zoeker/logger) de Powertrail lopen. In dit rollenspel deed ik de administratie en ging natuurlijk ook zoeken. Voor de 1e keer dat we dit doen en dan met name het hele stuk lopen.

We besluiten gedeeltelijk een stuk van de heenweg ook terug te lopen. De gestelde vragen waren gemakkelijk opgelost. Alleen bij de laatste toch maar even daadwerkelijk de boom van dichtbij bekeken. Aan de hand van de genoteerde codes gingen de juniors aan het rekenen. Een passerende hondenbezitter was nieuwsgierig en vroeg of wij ook de gps-tocht deden omdat hij de laatste tijd veel auto’s had gezien bij de parkeerplaats, waar een kennis van hem woont. We hadden 1 code niet goed genoteerd waardoor we wel heel ver moesten lopen, maar door logisch denkwerk kwam het allemaal goed. We hadden een cijfer genoteerd terwijl het een rekenkundige handeling moest zijn.

Het laatste stukje na de cache gaat nog steeds soepel en we vinden dan ook de al vaker genoemde MEGA-kist.

We hebben genoten van deze lange tocht, die perfect in elkaar is gezet. Zal deze cache dan ook gaan waarderen met een Geo d’Or, maar die geldt eigenlijk voor de hele serie.