dinsdag 1 maart 2011

Deelgenomen aan ZPK - 2011









Datum 26-2-2011 Tijd 13.15 Log #852

Een hele tijd geleden al een dm via Twitter gekregen van ReeJ met een linkje van het petling gebeuren in Duitsland. Inderdaad een leuk idee om zoiets naar onze regio te halen. De aangewezen organisatie daarvoor is toch de vriendenclub GeocachingZwolle. Tot de tijd van publicatie van het event de kaken stijf op elkaar houden, zodat niemand anders met het idee aan de haal gaat. Dat kostte soms wat moeite.
Tijdens de Zwolse Stammtisch in ‘Attem de wedstrijdpetlings aangeschaft, maar er niet mee getraind. Het resultaat van het niet trainen zie je dan ook in de uitslag.

Al eerder heb ik prijsjes “geregeld” voor de geocoinrace en die bronnen werden weer aangesproken om wat leuke hebbedingetjes als prijs weg te kunnen geven. Dat is ook weer gelukt en wil daarom de 2 Duitse en de Nederlandse webshop nog bedanken voor het beschikbaar stellen.

Omdat we een beetje bij de organisatie horen waren we op tijd aanwezig. Er werd een mooi toernooiveld neergelegd en iets na 2-en mocht de 1e werper (garfieldnl) gooien. Ik weet niet of mijn massage hem de winnende worp heeft gebracht, maar het kwam dicht bij het Duitse record.

DRL² zorgde voor de afstandmetingen en het waren soms heel verrassende uitslagen, vooral die van een Hoogeveense werper. Die petling moest bijna uitgegraven worden. Het ging om de afstand horizontaal en niet verticaal.

Vele logs heb ik al gelezen en heb er dan ook een heel tevreden gevoel over. De hersenen kraken alweer voor een volgend event, maar dan net iets anders en bij mijn weten nog nooit eerder gedaan.

Iedereen (organisatie en deelnemers) bedankt voor dit geslaagde event.