maandag 13 december 2010

Deelgenomen aan THE 6-Challenge (Event)


Datum 11-12-2010 Log #783

Al een hele tijd uitgekeken naar dit event. De voorpret begon met een logicapuzzel die werd verstuurd op het moment dat wij bij het OFZE aanwezig waren. Alleen Tinkerteam was er niet en die hebben razendsnel de puzzel opgelost, maar helaas de oplossing niet goed verzonden. Navraag heeft mij geleerd dat, mits goed verzonden, we de eerste waren geweest met de goede oplossing.

Vandaag kregen we nog een domper te verwerken. De Roode Lantaarn en MARKeerpunt konden niet mee vanwege ziekte van de laatstgenoemde.

Op tijd vertrokken vanuit ‘Attem om een tot heks gepromoveerde non af te leveren bij Scouting Emmen. Meteen alweer handen schudden, maar toch snel weg om te voorkomen dat we al te veel zouden zien. Door gereden naar Nieuw-Buinen om op visite te gaan bij Tinkerteam. Daar lekker bijgebabbeld, de nostalgiekamer bekeken en lekker Chinees gegeten.

Op tijd weer aangekomen bij Scouting Emmen dankzij de racekwaliteiten van Henri (Tinkerteam). Waar 30 mocht worden gereden werd 60 gereden. In plaats van de Roode Lantaarn en MARKeerpunt kwam Irisisleuk ons team versterken. Ze hadden de paperassen al gekregen en die zijn snel even doorgenomen. De consumptiebonnen zijn verdeeld en er werd besloten dat Kladdegat de blauwe overall aan mocht trekken. Waarom iemand die overall moest aantrekken bleek later, maar Kladdegat was blij dat hij zijn kleren zo schoon kon houden en geen gemopper van mevr. DRL moest aanhoren. Omdat ik op mijn werk “geld”omga, kreeg ik de zak met munten om te bewaken. Op het laatste moment kwamen Walking Spirit en Travel Wolf net op tijd aan.

Onze start tijd was 19.24 en klokslag die tijd werden we weggebeld door een lieftallige kerstdame.

Nu verder lezen bij log van de multi (visit link) (visit link) (visit link)

Rond een uur of 12 waren we weer terug en de consumptiebonnen maar eens te gelde gemaakt. Heerlijk nagebabbeld met andere Challengers en als ik zo de verhalen hoorde hadden we het helemaal niet zo gek gedaan. Eremetaal zat er niet in, maar het bleek toch dat wij de 5e plaats hebben behaald in een veld van 15 deelnemers.

Rond 01.00 uur zijn we weer naar huis gereden met 3 kerstballetjes, een zeer voldaan gevoel en het idee dat we deelgenoot zijn geweest van iets heel bijzonders op cachegebied.

Team SEZ heel hartelijk bedankt en ook ik zeg graag tot volgend jaar, maar we zullen elkaar vast wel ergens eerder treffen. Het zal wel moeilijk worden om dit event te overtreffen.