maandag 29 november 2010

Gevonden Apenachie E(ind)

Datum 27-11-2010 Log #772

Vanavond maken we met de volgende groep Almere “onveilig”: Reej, Bosdymf, Banditgirl, Smeule, Bbosman, Jo-Anne, Kladdegat, MARKeerpunt, de Roode Lantaarn en De Roode Loper (aka DRL²).

De laatste “aap” is nu aan de beurt. Dit was een leuke puzzel en ook redelijk snel opgelost met behulp van (Kota Radja - Hattem) . Het parkeren met 5 auto’s is na wat passen en meten gelukt. Na dat we 2 “aapjes” hadden gevonden zagen we op onze tracklog dat we het rondje er op hadden zitten. Toch 2 “aapjes” gemist. Het rondje nog een keer gelopen en daar kwamen de 2 andere “aapjes” uit de mouw. De referentiepunten waren nu goed en de kruispeiling is gemaakt. Banditgirl en Bosdymf werden gemist, maar die hoorden we in de verte roepen. Ze hadden een mooie boom gevonden en die onderzocht en de cache gevonden. Toen we aankwamen stonden onze namen al in het logboekje.

Het was een gezellige avond met chips, bierworstjes en droge worst (geen Groningse, maar Drentse) met leden en vrienden van GeocachingZwolle. Ook Apiedi@ck heeft zijn steentje bijgedragen aan de gezellige avond met het beschikbaar stellen van 5 nachtcaches.