maandag 20 september 2010

Deelgenomen aan 5e Dwingelderveld CiTO event







Datum 18-9-2010 Log #727

Eindelijk is het dan zover, het 5e CITO Event Dwingelerveld en #enk DRL is er al voor de 5e keer bij. Eerst in Zwollywood nog even Working Spirit ophalen en dan gaan we richting het prachtige natuurgebied bij Dwingelo.

We zijn mooi op tijd en beginnen met koffie en koek. Veel bekenden gezien en lekker bijgepraat.

Dan gaan we naar de plek des onheils, toevallig de plek waar we 5 jaar geleden ook waren. We beginnen met de wandeling onder leiding van Jacco. We zien weer mooie plekjes, plantjes en paddestoelen. We hebben ook het resultaat kunnen zien van onze noeste arbeid van vorig jaar.

Op tijd terug voor de lunch en de regenbui. Onder de paraplu werd menig broodje genuttigd.

Dan is het tijd om aan het werk te gaan en perceel 49 is voor ons. Ook hier kon je het resultaat zien van het 1e CITO Event. Kleine boompjes waren snel verwijderd, maar toen we meer achter op het veld kwamen werden de dennetjes aardig wat groter, maar met de scherp geslepen spade was dat geen probleem. Zoals het spreekwoord zegt: na gedane arbeid is het goed rusten. We hebben dat ook gedaan onder het genot van een BBQ waar Masterchef zijn plek had gevonden. Het smaakte heerlijk en de tijd vloog voorbij.

Als één van de laatsten vertrekken we naar Zwollywood om daar nog een paar (frustie)caches te doen. De hele weg worden we achtervolgd door een rOOde Corsa. Het blijkt dat de bestuurder dezelfde plannen heeft als wij.

Joost, Fred en Ingrid bedankt en we hopen op een vervolg van het leukste CITO Event van Nederland.