zaterdag 23 mei 2009

Gevonden Sporen zoeken



Datum 23-5-2009 Tijd 15.05 Log #500
Vandaag op weg naar de 500 founds en we hebben ‘m gevonden.

Een tijdje geleden al overlegd welke cache we als 500ste gaan doen. We willen voorkomen om bij een carpoolcache of een microotje onze 500ste log te schrijven. Nu weten we dat de caches van Wilde Bill garant staan voor klasse, stijl, vernuft, originaliteit en een mooie wandeling door een prachtig gebied.

Het 1e vraagstuk was met behulp van GE en mapsource al snel opgelost, zodat we een prachtig coördinaat kregen om de 1e vraag te beantwoorden. De WP’s lieten zich gemakkelijk vinden en de sporen hebben we digitaal genoteerd. Onderweg wel eens aan de kant moeten springen voor mountainbikers, hebben die wel een bel op de fiets of is die maar voor de sier?
Aan het eind kwamen we er achter wat we nu met die sporen moesten doen. @lina De Roode Loper en Kladdegat hebben dat puzzeltje opgelost en er kwam een perfect coördinaat te voorschijn. De Onroute wandelkaart wou me via militair terrein laten lopen, maar zo gek zijn we nu ook weer niet. Stel je voor dat Ridder Thiuri daar met zijn vriendjes aan het spelen is, veel te link. De cache liet zich gemakkelijk vinden en onze 500ste log is een feit. Als dank hebben we nog een mooie coin achtergelaten. Geo d'Or komt er aan.