zaterdag 21 juni 2014

Gevonden Aan de rand van Hattem

Datum 21-6-2014 19.50 Log #1323


Op de langste dag gaan we ’s avonds nog enkele stipjes wegwerken die ons te dichtbij liggen .

Ik was gewaarschuwd dat er weer een nieuwe cache in de buurt bij kwam van rietvogel. De 16e was het zo ver. Uren lopen staren naar de puzzel. Van alles geprobeerd maar het kwartje viel niet. Na een klein hintje van de CO op het goede spoor gezet en stap 1 in de puzzel was opgelost. Maar dan. Een cachende vriendin uit Nieuw Buinen logeert bij ons en roept: is het misschien …….. Onze zoon gaat tekeer op zijn iPad en het klopt. Karin bedankt. Stap 2 is dus ook gedaan en stap 3 is een makkie. Omdat we een hint hadden gehad gaan we niet voor de podiumplaatsen.

Vanavond gaan we dus op pad om deze cache te vinden en te loggen. Op dat moment zijn er op internet nog maar twee logs. Als er in het boekje ook maar 2 logs staan, dan loggen we ergens achter in. Maar een goed uur vóór ons het BAK-team als derde gelogd.

Voor dat ik deze log ging schrijven kreeg ik nog een e-mail van de CO. Hij wil graag weten wat wij van de cachebehuizing vinden. Nou Peter, wij vinden hem grandioos. Deze manier hebben wij nog nooit eerder gezien. Sjapoo en een favo.