zaterdag 7 januari 2012

Deelgenomen aan nieuwjaars event 2012

Datum 6-1-2012 Tijd 19.40 Log #971

Een nieuwjaarsevent leek ons wel gezellig. Ons eerste event in 2005 was ook een nieuwjaarsevent en was ons toen goed bevallen (toen nog newbies).

De locatie was een verrassing, naar Wythmen, dat hadden we nooit verwacht. Parochiehuis? Nog nooit van gehoord. Eerst via Google maar eens gekeken wat het voor iets was en het sprak ons wel aan.

Bij aankomst kwamen ons verwachtingen meer dan uit. Gezellige sfeer met vele bekende en ook onbekende gezichten. En een Stammtisch is juist om ook van de onbekende gezichten bekende gezichten te maken.

Vele handen geschud en er werd ook heel wat afgezoend om elkaar een GEOzond jaar toe te wensen. Voor degene die ik heb gemist ook nog een GEOzond 2011.

Ook werden er natuurlijk tips en trucs uitgewisseld. Met de “afdeling Deventer” was er een gezonde rivaliteit voor het aanstaande ZPK.

Een klein minpuntje was dat er een redelijk aantal cachers zich (begrijpelijk) stortten op de verse nachtcache. Deze was niet door de organisatie gelegd. Gelukkig kwamen velen wel terug. Bedenk wel dat je een gratis locatie hebt en de uitbater het moet hebben van de omzet. Bij een eerdere Stammtisch is dit ook al een keer gebeurd en toen kwamen vele cachers niet terug. Dat moest ik even kwijt. De nachtcache komt voor ons wel een andere keer.

De prijzen van het Parochiehuis waren zeer betaalbaar. Voor de organisatie dan ook een vette pluim dat ze gekozen hebben voor het Parochiehuis. Mag wat ons betreft wel vaker.


Geocaching Zwolle bedankt en de groet'n uut 'Attem