maandag 19 september 2011

Deelgenomen aan Boompje hakken MetSKIK

Datum 17-9-2011 Log #905

Dit jaar was er (nog) geen CITO-event op het Dwingelerveld, vandaar dat we maar eens naar deze contreien gaan. Ook de organisatie was voor ons een reden om hier naar toe te gaan, na afloop ook nog een Stammtisch.

We werden hartelijk ontvangen en zagen dat de scouts ook al aardig bezig waren geweest. Chapeau! AMI gaf ons een kleine rondleiding met uitleg van de werkzaamheden.

Eerst begonnen met Kladdegat te helpen die snel werd opgevolgd door Geim. Die nare boom hebben we toch redelijk snel klein gekregen. Daarna de overschatters (de heren Zwiep en Sweeties) wat geholpen om die taaie berk tegen de grond te werken, waarna die ook nog in mootjes moest voor het kampvuur van de scouting. Ook mevrouw DRL heeft met veel plezier menig boompje met de grond gelijk gemaakt.

Koffietijd was gelukkig aangebroken. Meteen even een cache meegenomen om te loggen (had geen pen bij me), waarna anderen er ook dankbaar gebruik van maakten.

Na de koffie en het terugplaatsen van de cache nog wat dennetjes vellen en natuurlijk ook een beetje bijpraten.

Na afloop kregen we nog een uitnodig om bij de scouting soep met broodjes te nuttigen, maar we hadden een afspraak om te komen dineren in het viersterren restaurant Zwiep’s Palace.

De organisatie willen we hartelijk bedanken en we komen graag bij een volgend CITO weer terug.

p.s. AMI waren het nu 15 of 10 zagen? ;-)