maandag 18 oktober 2010

Deelgenomen aan Twente's Eerste Cito Event







Datum 16-10-2010 Log #733

Vandaag op pad naar een Cito in Twente. Via een stukje Duitsland komt we bij het “via”coördinaat, maar dat pad zag er heel blubberig uit. Toen we langs de kant van de weg stonden stopte er een auto naast ons die net weer uit een ander bospad was gekomen. Het waren Bosdymf en Reej en na kort overleg besloten we een pad verderop te proberen. Het bleek de juiste keuze te Zijn en we waren dan ook als eerste aanwezig op de verzamellocatie.

Al snel kwamen ook de andere Cito-gangers (zelfs twee Duitse teams: fabelhaft das sie mitmachen) en Montebaldo (de organisator). Na een begroeting met (on)bekende gezichten gingen we lopend naar de locatie waar gewerkt moest worden.

Er werd uitgelegd wat we moesten. Jonge boompjes/struikjes moesten worden verwijderd en om de eikenstompen met jonge scheuten worden geplaatst. Voor de koffie regende het en na de koffie werd het droog en mooi weer. Na afloop zag het perceel waar we gewerkt hebben er “opgeruimd” uit.

Van werken krijg je trek in eten en daarom zijn we naar Ria’s eetcafé gegaan. Zelden zulke grote gehaktballen gezien. Ze zijn dan ook hoogstpersoonlijk door Ria zelf gemaakt. Ook de uitsmijter van Ria smaakte overheerlijk.

Het was een geslaagd CITO-event en we willen Montebaldo dan ook bedanken voor de organisatie. We hebben er absoluut geen spijt van dat we aan dit CITO-event hebben meegedaan.