zaterdag 26 september 2009

Gevonden Zwolse Bos - Kamperklippen


Datum 26-9-2009 Tijd 16.55 Log #570

Vanmiddag nog eventjes tijd om te cachen. Omdat het Kret ons goed bevallen was, nu maar eens de 2e creatie van Høker bezoeken.

De aanwijzingen zijn weer mooi en goed verstopt. De 1e aanwijzing was een prooi voor Kladdegat en aangekomen bij de splitsing viel het oog van #enk op iets afwijkends, dus ook de 2e aanwijzing was binnen De 3e aanwijzing was een prooi voor @lina, echt “fingerspitzengefühl”. Tot nu toe alles snel kunnen vinden. Maar dan komt de 4e aanwijzing. We zagen dat de kettingzagen de afgelopen dagen hun werk goed gedaan hadden en waren bang dat-ie weg was. Toch maar eens bellen met Høker en na een 2e contact deze aanwijzing kunnen vinden. De 5e aanwijzing was voor Kladdegat en deze vonden wij heel gaaf. De 6e aanwijzing was toch nog een beetje lastig, maar leverde geen probleem op.

Toen wij over de heide liepen kregen we een Dwingelerveld-Cito-Event-gevoel. De heide is aan de rechter zijde overwoekerd met jonge berkjes. Om de heide te behouden moeten die boompjes er uit. Misschien kan Høker een citootje organiseren .

Aangekomen bij de cacheplek zagen wij natuurlijk allerlei plekjes waar de cache dus niet lag. Na zo’n 15 minuten de foto er bij gepakt en goed gekeken van waar die genomen is. Toen was het voor #enk appeltje eitje en kon hij er een goede draai aangeven.

Wij vonden het een hele mooie route met een afwisselende natuur. Mooie smalle kronkel paadjes over een geaccidenteerd terrein.

O ja, stom van ons dat we de fotocamera vergeten waren, maar met de gsm een paar foto’s gemaakt (helaas mindere kwaliteit).